İki AKP’li vekil ve İki ayrı dram!

Ankara ve İstanbul’da ölümle sonuçlanan iki ayrı dram yaşandı ve her iki olaya da, iki milletvekilinin adı karıştı.

İKİ ÖLÜM, İKİ AKP’Lİ VEKİL


Ankara ve İstanbul’da ölümle sonuçlanan iki ayrı dram yaşandı ve her iki olaya da, iki milletvekilinin adı karıştı. Eski Bakan Osman Pepe’nin ‘’Köfteleri yaktı’’ diye şikayet edip işinden olan aşçının kalp krizinden ölmesinin ardından, Ankara’da 10 yaşındaki kız çocuğunun düşüp hayatını kaybettiği inşaat çukurunu da, AKP milletvekili Faruk Koca’nın şirketinin açtığı ve inşaat durdurulmasına rağmen kapatmadığı ortaya çıktı.

İşten çıkarıldı. KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

İki dramdan ilki TBMM’ye bağlı Florya Atatürk Köşkü restoranında yaşandı. Sipariş edilen köfteler yanmış halde servis edilince, Orman eski Bakanı AKP’li Osman Pepe, aşçı Mustafa Salih Şiraz'a çıkıştı. Şikâyet üzerine de Şiraz'ın çalıştığı yemek firması, aşçıyı işten çıkardı. Aşçı Şiraz, işsiz kaldıktan 5 gün sonra kalp krizi geçirerek öldü. Pepe ise aşçıyla tartışmadığını ve şikâyet etmediğini söyledi.

AKP'li firmanın ÖLÜM ÇUKURU

İkinci dram da önceki gün Ankara’da yaşandı. Hasköy semtinde, 7 yaşındaki Muratcan Özdemir top oynarken, inşaat çukurundaki yağmur birikintisine düştü. Boğulmak üzere olan çocuğun peşinden 10 yaşındaki ablası Sedanur Özdemir de çukura atladı, ancak kardeşini iterek kurtarmasına rağmen kendisi boğularak öldü.

Olaydan sonra inşaat çukurunun, AKP Ankara milletvekili ve Başbakan Erdoğan’ın ev sahibi Faruk Koca’nın şirketin tarafından açıldığı ortaya çıktı. Bu alanda konut yapmayı planlayan şirket, temel çukuru açtı ancak inşaat durduruldu. İnşaat firması ise iki yıldır bu çukuru kapatmadı. AKP milletvekili Koca ‘’İnşaatı benim şirketim başlattı ama durdurulunca etrafını çit ve levhayla çevirdik. Sonra bunlar açılmış, yıkmışlar. Biz oraya çivi çakamıyoruz’’ dedi.

➽ Paylaş: