Türkiye’yi bekleyen yeni tehlike yaklaşıyor


Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan


'Can DENİZCİ '

Süreç işliyor, emperyalist güçlerin hazırladıkları plan tıkır tıkır işliyor.

Sevr’i içine sindiremeyen harici bedhahlar (dış düşmanlar) ile 80 yıllık kin ve nefret duyguları merdiven altlarında, hastalıklı hücrelerde pekişmiş, açıktan açığa Atatürk’ü hedef alamayarak çevresinden dolaşan, bel altı vurmaya alışık dahili bedhahlar (iç düşmanlar) bu Vatan toprağının altını yavaş yavaş oyuyorlar.

1000 yıldır hüküm sürdüğü bu coğrafyada Türk’ün tekrar ateşle imtihanıdır bu!

Dersim meselesi, İskiripli Atıf Hoca masalları, ‘’Büyük taarruz yapılmadı bütün şehitlikler düzmece’’yalanları, Said Nursi propogandaları, Ermeni soykırımı söylemleri şuursuzca havada uçuşurken Türkiye’yi bekleyen yeni tehlike yaklaşıyor.

Haziran seçimlerinden hemen sonra ülkenin %50′si Erdoğan’ı alkışlarken %50′si çıkış yolu aramaya başladı bile. Durumu anlamak için biraz geri gidelim;

1. CHP Şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül TDH (Türkiye Değişim Hareketi) ni kurdu.
CHP İzmir il başkanı Ekrem Bulgun TDH ın gizli bir örgüt olduğunu, George Soros tarafından desteklendiğini para kaynağının belirli olmadığını söyledi. (04-04-2010)

2. Deniz Baykal kaset şantajı olayının ardından hemen istifa etti. Yerine Kemal Kılıçtaroğlu CHP genel başkanı oldu. (10-04-2010)

3. Mustafa Sarıgül Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açıkladı.

4. PKK’lı teröristlerin avukatı Sezgin Tanrıkulu CHP ye katıldı ve genel başkan yardımcısı oldu (30-11-2010) Kürt raporu hazırlama görevi Tanrıkulu’na verildi.

5. Gerçekgündem.com’un ‘Kılıçdaroğlu, Açık Toplum Enstitüsü kurucusu George Soros’un desteklediği TESEV’in 183 No’lu kurucu üyesidir.’ iddiası ortalığı karıştırdı. (15-11-2011)

6. Kılıçdaroğlu Dersim’den özür dilenmesi ve hakların iadesi konusunda açıklama yaptı
(24-11-2011)

7. ABD’nin Cumhuriyet’çi kanadından yeni başkan adayı Newt Gingrich’in koyu bir Atatürk hayranı olduğu açıklandı (13-11-2011)

8. Başbakan Erdoğan rahatsızlandı ve sır gibi bir ameliyat oldu (28-11-2011)

9. Obama’yı başkanlık koltuğuna taşıyan ABD nin ikinci adamı Joe Bidem, Erdoğan’ı evinde ziyaret etti (03-12-2011)

10. Parti içindeki ve dışındaki muhalifler Kılıçdaroğlu’nu devirmek için düğmeye bastı.

11. İbrahim Özgür Kutluay Mustafa Sarıgül’ü “Solun yeni Erdoğan’ı” olarak yazdı. CHP yada TDH arasındaki seçim Sarıgül’ün.

12. Komşularımızın savaş başlıklı füzelerinin hedefindeyken, komutanlarının neredeyse tamamının varlığı kanıtlanamamış bir terör örgütüne üye olmak suçundan cezaevinde yattığı bir ordu ile Suriye savaşı tam bir çılgınlık. Yandaş medyanın “Kahpe Suriye” dayatmasına karşı Beşer Esat boş durmuyor elbet. O’da Hatay meselesini kaşıyor 1500 Suriye’li eylem yaptı Cilvegözü – Reyhanlı karayolunu trafiğe kapattı. (05-12-2011)

ABD’nin ılımlı islam düşüncesinden vaz geçtiğini Orta Doğu’ya hakim olabilmek için yeni bir yüze ihtiyacı olduğunu sağır sultan bile duydu artık. Ama elindekini sonuna kadar kullanacağı da kesin.

Görülen manzara şu ki; Yakında Türkiye’de pusula ibresinin 180 derece döneceği ama emperyalistlerin hedeflerinde hiç bir bir sapma olmadığıdır.

Eski bir deyiş vardır “Kırk katır mı, kırk satır mı” derler. Peki siz hangisini isterdiniz?

Şu kurtulmaya çalıştığınız, Fethullah Gülen ve cemaatinin maddi manevi desteklediği badem bıyıklılar mı? Yoksa, George Soros’un besleyip kutsadığı yenilikçi tetikçiler mi?





.
➽ Paylaş: