İşte AKP, İşte Vampir!

Tayyip Erdoğan ve ekibinin toplumu uyutup unutturmaya çalıştığı 'azılı, bebek katili canavar vampir'inin vahşetlerinden örnekler...

İŞTE VAMPİR



Erdoğan, İmralı’da barış görüşmesi yaptığı bebek katili Abdullah Öcalan’ın vahşetlerini Türk toplumuna unutturmaya çalışıyor...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Sinop’ta yaşanan olayların CHP ve MHP’lilerin provokasyonu olduğunu söylemesi ve İmralı sürecini eleştirenlere de vampir benzetmesi yapmasına muhalefetten sert tepkiler geldi. MHP ve CHP’liler, azılı teröristbaşı Abdullah Öcalan’la müzakereye karşı çıkanları “vampirlik”le suçlayan AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’a, terör örgütünün vahşetlerini hatırlatarak cevap verdi


CHP Antalya Milletvekili
Gürkut Acar:
 
“AKP burada kavramları saptırarak ve gizleyerek bir politika hedefliyor. İmralı süreci yok. İmralı bir ada. Bu bölücübaşıyla görüşmedir. Bunun anlamı (Biz 20 bin kişinin katili 6 bin kişilik PKK terörü karşısında silahını bıraktırmadan diz çöktük ve söylediklerini, şartlarını görüşmeye gidiyoruz.) Buradaki olay bu. Karadeniz gezisi bayram değil, seyran değil nereden çıktı? BDP’lileri mazlum hale getirme yöntemidir. Zaten son zamanlarda bazı gazetelerde bölücü başının fotoğraflarına baktığınız zaman hepsinde mazlum ve zarar görmüş bir nitelikte. Oysa karşımızda 20 bin insanı katleden bir kişi duruyor. Kendi beceriksizliklerini gizleyerek bir siyaseti götürmeye çalışıyorlar. 

ABD projesine biat etmiş bir Erdoğan ve AKP iktidarı vardır. Bölünmenin alt yapısı hazırlanmıştır. Bu bir teslimiyettir. Akan kan dursun lafügüzaftır. Türkiye ikiye değil 20’ye bölünmektedir. Halkı alıştırıyorlar. ABD’nin talimatıyla bölücü başının önünde diz çökmüştür AKP. Bölücü anayasa da geldiği zaman işi tamamlayacaklar.”

MHP Kahramanmaraş Milletvekili
Mesut Dedeoğlu:
 
“Sinop ve Samsun’daki olaylar kendiliğinden gelişti. Bayrağını, marşını, vatan topraklarını, 75 milyon insanı seven insanlar tepkilerini gösterdi. Kimse değişik yorumlar yapmasın. Başbakan kendi açığını kapatmak istiyor. Türkiye’yi bölünmenin, ayrıştırmanın çabalarının üstünü böyle örtemezsiniz. Olay bir kere bu. 

Bu tasfiyeyi devam ettirmek istiyorlar. Birleştirici olması gerekirken, bu yollara girilmemeli. Halkı bölmek istiyorlar bu yolla. Görüşmelerle yapılan hataları böyle manevralarla örtemezsiniz. Kendi hatalarınızı bu yolla kapatamazsınız. Esas hatayı kendi yapıyor. MHP’nin üstüne gelerek kendi hatanızı örtemezsiniz.”

Teröristler Türk, Kürt, asker, sivil, öğretmen, imam, kadın, çocuk, bebek demeden bugüne kadar binlerce kişiyi katletti.



1993 Siirt

8 Mayıs 1988 Nusaybin


22 Ocak 1987 Hakkari

7 Mart 1987 Nusaybin

 24 Kasım 1989 Hakkari

19 Mart 1992 Şırnak


➽ Paylaş: