Tayyip'in rahatsız olduğu VİDEO!

Tayyip Erdoğan bu videoyu kaldırttı!

Başbakan Erdoğan’ın geçmişten bugüne yaptığı, birbirine taban tabana zıt konuşmalarının yer aldığı Bir Başbakan İki Erdoğan isimli video hükümetin isteği ile yasaklandı. 
 .


HÜKÜMET TARAFINDAN YAPILAN ŞİKAYET

Said Tutar adlı kullanıcının Youtube’a yüklediği ve çok kısa zamanda paylaşım rekoru kıran o videoya artık giriş yapılamıyor. Videonun ilk yüklendiği adrese girmek isteyenlerin karşısına “Bu içerik, hükümet tarafından yapılan yasal bir şikayet nedeniyle bu ülkenin alan adında kullanılamıyor” uyarısı çıkıyor.

MHP Lideri Bahçeli için de, fonda Ferdi Tayfur’un ‘Sanma Sana’ şarkısıyla, hazırladığı videoyla da gündeme gelen Said Tutar, hükümetin videosunu kaldırtmasının ardından hemen harekete geçti ve aynı videoyu tekrar yayınladı. Tutar bu kez videonun başına bir de not düştü. Tutar’ın notu şöyle: “Bu video herhangi bir küfür, hakaret, aşağılama veya cinsel içerik barındırmamakla beraber sadece Sayın Başbakanımızın konuşmalarını içermektedir. Buna rağmen neden yasaklandığını anlayamadığımızdan dolayı tekrar yayınlıyoruz. İyi seyirler.”

Erdoğan’ın paylaşım rekorları kıran o videosu geçtiğimiz hafta TBMM gündemine de taşınmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, Said Tutar’ın hazırladığı o videoyu Erdoğan’a sormuş ve yorumlamasını istemişti.










➽ Paylaş: