AKP’den ‘İKRAMLI’ tarife!

AKP Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 15 Temmuz sonrası teşkilatların bankalar, dernekler, sendikalar ve STK ilişkilerini sorguladıklarını belirtti. Çalışmalar sonucunda toplamda FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen 519 kişi ile teşkilatlarda il ve ilçe yöneticisi olan 100 kişinin tespit edildiğini açıkladı...

AKP'de kaç FETÖ'cü var?

Fethullahçı Terör Örgütü'nün AKP yapılanmasında kaç kişinin bulunduğu belli oldu...

Star gazetesine konuşan AKP Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 519 kişinin FETÖ ile bağlantısının tespit edildiğini açıkladı.

AKP'li Ataş, toplum nezdinde oluşturulmaya çalışılan "AKP içinde FETÖ’cü var" ifadelerine açıklık getirdi.

Bu algıyı iyi yönetmek durumundayız diyen Ataş'ın, 10 milyon üyesi olan bir partide, bu yapıya sempati duyanların olabileceğini söylemesi dikkat çekti.

Ataş, AKP teşkilat ve üyeleri içinde ihanet diye tanımlanan yapıda kimsenin bulunmadığını söyledi, "İbadet ve ticaret bölümüyle ilgili geçmişte ilişkileri olanlar olabilir. Bugün de ilişkisini sürdürenler de olabilir" ifadesini kullandı.

AKP'deki temizliğin yeni başlamadığına dikkat çeken Mustafa Ataş, "Raporlar çerçevesinde 1-güçlü şüphe, 2-şüphe ve 3-zayıf şüphe diye sınıflandırdık. Toplam, 519 kişi çıktı. 100 civarında il ve ilçe yöneticilerini tespit ettik. Bu isimlerden istifalarını istedik" dedi.
➽ Paylaş: