Milletten neyi saklıyorsunuz ?

"Hem ‘Projenin muhatabı millet’ diyeceksin, hem de millete değil gizlice vekiline anlatıp 10 yıl boyunca kamuoyundan saklayacaksın. O zaman burada bir art niyet var. Sürece bakıldığında asıl projenin İmralı’yı kurtarma planı olduğu görülüyor!"



'GİZLİ OTURUMLA NE SAKLIYORSUNUZ?'




“Gizli oturumda art niyet var”

GİZLİ oturum kararına CHP de sert tepki verdi. Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay, şu değerlendirmeyi yaptı: Hem ‘Projenin muhatabı millet’ diyeceksin, hem de millete değil gizlice vekiline anlatıp 10 yıl boyunca kamuoyundan saklayacaksın. O zaman burada bir art niyet var. Sürece bakıldığında asıl projenin İmralı’yı kurtarma planı olduğu görülüyor!

AKP gizli oturum istedi muhalefet rest çekti!

Hükümetin, sözde demokratik açılım projesi adı altında TBMM’de kapalı oturum düzenleme gayreti muhalefeti ayağa kaldırdı. CHP’li Hakkı Süha Okay, “Burada bir art niyet var” dedi

Bahçeli, çok ağır konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ı topa tuttu: Bölücü dayatmalar karşısında hazırola geçenlerin sinsi emel ve niyetleri çok iyi anlaşılmalı. Başbakan gizli oturum isteyerek Türk milletinden neyi saklamaya çalışıyor, neden korkuyor ve utanıyor? Siyasi bölücübaşı olarak tarihe geçecek. Kendisini namuslu ve dürüst olmaya davet ediyoruz.

*
➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..