"Kanı Bozuk"


Bunları Söyleyen Kim?..



Ve Bunları Söyleyen Kim?


AKP Çorum Merkez İlçe Başkanlığı'nın İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Aydoğmuş, Büyük Ortadoğu Projesi'ni ve muhalefeti eleştirmişti. Yer yer 'kanı bozuklar' gibi sert söylemlerde bulunan Aydoğmuş'un konuşmalarının gündeme gelmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından milletvekili hakkında inceleme başlatıldı.

Hakkında inceleme başlatıldığını bugün öğrendiğini ifade eden Aydoğmuş, İl Danışma Meclisi toplantısında yanlış bir şey konuşmadığını savundu.

Konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölünmez bütünlüğüne dikkat çektiğini anlatan Aydoğmuş, bölücülük faaliyetlerinde bulunanların hain olduğunu belirttiğini yineledi.

Sözlerinin çarpıtıldığını dile getiren Aydoğmuş, konuşmasının sadece bir bölümünün alındığını, bu nedenle yanlış anlaşılmalara sebep olduğunu dile getirdi.

Aydoğmuş, "Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçe'dir. Bayrağı, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır deniliyor. Benim söylemek istediğimde bu zaten. Eğer bunların aksini düşünenler varsa 'bunların kanı bozuk' dedim.'' şeklinde konuştu.
*
➽ Paylaş: