AKP'liler, Emniyet Müdürü'nden İntikam Alıyor!

Niğde operasyonunun perde arkası görülenden çok farklı!


AKP'liler İntikam Peşinde!


MÜDÜR'ÜN SUÇU AKP'LİLERİ KOVMAK!



Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Niğde Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak'ın AKP'lilerle tartışmalı olduğu ortaya çıktı. AKP'li Vekil Muharrem Selamoğlu, ekranlarda "Onun tayinini çıkaracağım" demişti. Olay. intikam oyunu olarak yorumlandı.

NAKARAT GİBİ SUÇLAMA


Niğde Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, 'Çıkar amaçlı, silahlı suç örgütü kurma ve üyesi olma' iddiasıyla gözaltına alındı. Savcı, tutuklama istedi ancak Mahkeme Albayrak'ı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.


AKP'Lİ VEKİL: 'TAYİNİNİ ÇIKARACAĞIM'


Aydınlık olayın perde arkasına ulaştı. Müdür Albayrak, bir yıl önce AKP İl Başkanı Yaşar Ataç'ı makamından kovdu. Yerel ekranlara çıkan AKP'li Vekil Muharrem Selamoğlu da "Onun tayinini çıkaracağım" dedi.


'MÜDÜR YOL VERDİ'


Albayrak'ı
çevresindekiler, "Halkın içinden biridir. Futbol turnuvalarına katılır, şiir yazar" diye anlatıyor. Emniyet Müdürü Albayrak, görevde olduğu dönemde pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atmış. Yusuf Albayrak'ın "AKP'lileri makamından kovduğu" söyleniyor. Olayı anlatan kişi, "Müdür AKP'lilere yol verdi" diye konuşuyor.

Bundan tam bir yıl önce yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişmiş:
AKP'li Meclis Üyesi Yakup Yerlikaya, bir komiserle tartıştı. Olay büyüdü, AKP'li Belediye Meclis Üyesi gözaltına alındı. Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, bu olay üzerine kendisine gelen AKP İl Başkanı Yaşar Ataç'ı Gençlik Kolları Başkanı Fatih Emre Esen'i ve Belediye Meclis Üyesi Erdal Koçyiğit'i makamından kovdu. Olayda sonra Niğde TV ekranına çıkan AKP'li Vekil Muharrem Selamoğlu Albayrak için "Emniyet Müdürünün tayinini çıkaracağım" diye konuştuysa da başarılı olmadı.

ATATÜRKÇÜ OLARAK TANINIYOR


Operasyon kapsamında Kuşadası'ndaki evi aranan,
Niğde Emniyet Müdür Yardımcısı'yken Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu'nda görev yapmaya başlayan 1. sınıf Emniyet Müdürü Raşit Çavdar'da çevresinde "Atatürkçü biri" olarak tanınıyor.




Aydınlık



*
➽ Paylaş: