Bülent Arınç'ın yeğeni ve kıyak atama!

Bülent Arınç’ın yeğeni İbrahim Said Arınç, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı oldu.

 Arınç'ın yeğenine kıyak atama


 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yeğeni İbrahim Said Arınç, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre daha önce Cumhurbaşkanı Danışmanlığı yapan İbrahim Said Arınç, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.(BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Bilkent Üniversitesi mezunu İbrahim Said Arınç'ın, master tezi AB ve Rusya Doğalgal İlişkileri konusunda idi.


Dışişleri Bakanlığı Araştırma ve Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne, Büyükelçi Tahsin Tunç Üğdül, Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu üyeliğine, Büyükelçi Ahmet Necati Bigalı, Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliği’ne Aptulhamit Atlı getirildi. 


Vergi müfettişliklerine ayrıca yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Burak Bağlar, Ümit Aslan, Hulisi Önder, Fazlı Emektar, Adem Er, Murat Alıklı, Abdullah Saraç, Enes Unçu ile Kadir Demir atandı. Adana Orman Bölge Müdürlüğüne Mehmet Zeki Temur, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne Ata Kahya, Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğüne Adem Taşçı getirildi. Orman Bakanlığı Müşaviri Yavuz Vural başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Volkan Çetinkaya ise Sağlık Bakanlığı Müşaviri oldu.

Milli Savunma Bakanlığı’nda yapılan yedek subay askeri hakim ve iki hakimin atanmalarına ilişkin kararlar da Resmi Gazete’de yayımlandı girdi.


 Yurt

➽ Paylaş: