AKP ve ‘KUYRUKLU YALAN’ politikası


AKP ne kadar müslümansa, 
HDP’li bakanlar da o kadar alevidir
 
Güneş ERKUL
HDP’li bakanlar aleviymiş;
AKP ne kadar müslümansa onlar da o kadar alevidir.

 
Alevilik; mezhep olmasının ötesinde; Ortaasya Türk kültürlerini, Gök tanrı inanışına ait gelenekleri emevi yayılmacılığına, Muaviye, Yezid zulümlerine karşı korumanın adıdır, ister sunni olalım, ister başka bir mezhep veya inanca sahip; bugün Türk kültürü hala yaşıyorsa, tamamen ortadan kalkmadıysa, direniyorsa, Hacı Bektaşlar, Sarı Saltuklar, Pir Sultanlar vb. büyük bilge Türkmen babaları,pirleri zamanında direndiği içindir.

Alevi katliamı bugün de sürüyor ve başrolde yine kürt feodal ağaları
Osmanlı döneminde Türk düşmanı devşirme yönetimlerin kışkırtmalarıyla girişilen Anadolu’daki Alevi Türkmen kıyımlarının en büyük kırıcı gücü kürt feodal beyleridir, yani bir nevi Anadolu’daki Alevi katliamlarından en çok beslenen, alevi Türkmenleri katlettikçe toprakları genişleyen kürt feodalleridir. Şimdi bu feodal ağaların partisinin alevi dostluğu görüntüsü tamamen planlıdır, alevileri asimile etmeye dönüktür.
  Bugün direnen canlı cumhuriyet güçleri varsa o kitlelerdeki önemli bölümün alevi kökenli olduğunu Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyen güçler iyi tahlil etmişlerdir. Alevileri Cumhuriyet dostluğundan, Dersim vb. tarihi saptırmalar üzerinden Cumhuriyet karşıtlığına itmek sistemli bir oyundur. Ve bu oyunu daha da etkinleştirmek için PKK yüz yenilemiş , HDP adını almıştır.

AKP mezhep bölücülüğü yaparak, Alevileri dışlamaktadır, HDP’ye pas atmaktadır, bakanlık veriyor görüntüsüyle sünniysen AKP’ye, aleviysen HDP’ye diyerek, algı yönetimi yapmaktadır.

AKP ile PKK sürekli birbirine karşıt görünerek birbirini beslemekte, birbirine pas atmaktadır.


Ben Müslümanım beni seç, propogandası nasıl din istismarcılığıysa,
Ben aleviyim beni seç, propogandası da alevi istismarcılığıdır
ve ikisi de ahlaksızlığın doruğudur.

 
Siyaseti din, mezhep, etnik köken üzerinden yapan her kim varsa hem ırkçıdır, hem bölücüdür, hem de gericidir.


Alevi felsefesini benimseyen hiç kimse aidiyetini siyasi araç yapmaz, yapana da tepki gösterir, çünkü yaradılanı yaradandan ötürü sevmek vardır, insan sevgisi olduğu kadar doğa ve hayvan sevgisi de vardır , insan eşitliği vardır ancak vatan sevgisi en kutsalıdır, Atatürk resmi ve Türk bayrağı her zaman olmazsa olmazıdır erenlerin, Pir’in, Hünkar Hacı Bektaş Veli yolundan gidenlerin.

AKP ve HDP ruh ikizi

Din istismarcısı AKP’nin ruh ikizi alevi istismarcısı HDP’dir,
AKP ne kadar müslüman dostuysa, HDP de o kadar alevi dostudur,
Müslümanlığa en büyük zararı AKP vermiştir, insanları dininden soğutmuştur,
haçlılara, siyonistlere hizmetkar olmuştur; bu sayede iktidarda tutulmuştur,
islam coğrafyasının kan ve gözyaşı denizi olmasına hizmet etmiştir, etmektedir.


HDP de köken bölücülüğü yetmemiş gibi, mezhep bölücülüğüne el atmıştır, Batılı istihbarat servislerinin de büyük desteğiyle;
Türkiye Cumhuriyeti’ne büyük bir sadakatla bağlı alevileri devletten, cumhuriyetten koparmak için yıllardır çalışma içindedir.

 
AKP de alevileri devletten, cumhuriyetten koparmak için yıllardır çalışma içindedir.


Sözün özü: AKP’den HDP’ye destek vererek kurtulamazsınız, tam aksine kan kaybeden AKP’ye can suyu verirsiniz. Aynı şekilde HDP’den AKP’ye destek vererek kurtulamazsınız; HDP’ye kan verirsiniz.

Bu biri dinci faşist, diğeri kürtçü faşist iki partiyi de ikisini birden karşınıza almadan bu gidişatı önlemeniz olanaklı değildir.
➽ Paylaş: