Kahraman Binbaşı görev yerine döndü

Adıyaman Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik, daha önce Şırnak’ın Silopi İlçesi’ndeki operasyonlar sırasında bölgeden ailelerin tahliyesi sırasında küçük bir çocuğun elini nefesiyle ısıtırken görüntülenmiş, kamuoyunda büyük takdir toplamıştı...

Nusaybin Gazisi Binbaşı Tetik, görev yerine döndü
Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde 1 Haziran 2016 tarihinde, hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla düzenlenen operasyonlar sırasında PKK’lı teröristlerin bir binaya tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 uzman çavuş şehit oldu, 12 güvenlik görevlisi de yaralandı. 

Yaralılar arasında bulunan ve sol gözünü kaybeden Adıyaman Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik, GATA’da tedaviye alındı...

Tedavisi tamamlanan binbaşı Necmettin Tetik, bugün eşi ve çocuklarıyla birlikte havayolu ile Adıyaman’a geldi. Nusaybin Gazisi binbaşı Tetik’i, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, İl Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner karşıladı. 

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Adıyaman Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik’e geçmiş olsun dileğinde bulunarak, üzerinde TBMM yazılı tabak hediye etti.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN ELİNİ ISITIRKEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ TAKDİR TOPLAMIŞTI
Binbaşı Tetik, daha önce Şırnak’ın Silopi İlçesi’ndeki operasyonlar sırasında bölgeden ailelerin tahliyesi sırasında küçük bir çocuğun elini nefesiyle ısıtırken görüntülenmiş, kamuoyunda büyük takdir toplamıştı.
➽ Paylaş: