8 vatan haini darbeci Times’a konuştu

Avrupa basınından yardım istediler “bizi Türkiye'ye vermeyin” diye yalvardılar. Sığınma taleplerinin reddedileceğini hiç düşünmeyen darbeci hainler Times'a röportaj verdiler...

8 vatan haini darbeci 

İngiliz gazetesi Times’a konuştu

15 Temmuz darbe girişiminden sonra helikopterle Yunanistan’a kaçan ve sığınma talebinde bulunan 8 darbeci terörist, sığınma talebinin reddedileceğini düşünmeden İngiliz basınına konuştular. Ancak o konuşmadan sadece bir gün sonra kötü haber geldi...


Firari 8 vatan haininden 3'ünün sığınma talebi reddedildi. Önce kimliklerini gizlediler sonra da yüzlerini. Şimdi de Batı'daki algı operasyonu için kolları sıvadılar. Bu kez de darbeci vatan hainlerinin sesi olma misyonunu üstlendi. Türkiye'ye ait bir helikoperle Yunanistan'a kaçan 8 darbeci vatan haini İngiliz Times gazetesine konuştu. 

HAİNLERİN 'KEMALİSTİZ' YALANI 

Vatan hainleri yine suçlarını inkar etti. Gazetede yayınlanan röportaj yalan beyanlarla doluydu. Milli iradenin karakterli duruşundan korkup soluğu Yunanistan'da alan vatan hainleri, FETÖ eliyle gönderildikleri görev sırasında darbe girişiminden haberleri olmadıklarını söyledi. Hainler bu kez çareyi laikliğe sığınmakta buldu. Times, askerlerin kendilerini 'ordudaki her tür islamcı kontrole karşı çıkan laik kemalistler' olarak tanımladıklarını yazdı. 

HAİNLERİN ALGI OYUNU 

Tam istedikleri fırsatı ele geçirmiş, batı üzerinden Türkiye'yi kötüleme imkanı bulmuşlardı. Darbeci vatan hainleri İngiliz gazetesi aracılığıyla Türkiye'yi kötülemeyi ihmal etmedi. Hainler batı medyasına ''Türkiye'ye iade edilmek istemiyoruz'' dedi.

Laikliğe ve kemalistliğe dem vuran FETÖ'cü teröristler, Yunanistan'a kaçışlarının detaylarından ise hiç bahsetmediler. Şimdi sığınma talepleri reddedilen 8 darbeciden 3'ünün en kısa sürede Türkiye'ye iade edilmesi bekleniyor.
abc
➽ Paylaş: