Saray'a yaranmak için halkı tehdit eden çek-senet tahsilatçısı Sedat Peker’e ödül!

Halka yönelik tehditleriyle gündeme gelen ülkücü çek-senet tahsilatçısı Sedat Peker’e, “En Hayırsever İş Adamı” ödülü verildi. Ödülü Milliyet gazetesinin vermesi şaşkınlığa yol açtı. Mafya reislerinden Peker, referandumda "evet" kampanyası yürütmüştü...

Sedat Peker’e ‘En hayırsever iş adamı’ ödülü!
Milliyet Gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Şehrin En İyileri Ödül Töreni’nde bu yıl çok tartışılacak bir olay yaşandı... 

Son olarak, 'Barış Akademisyenleri’ne ve başkanlık referandumunda “Hayır” diyenlere yönelik tehditleriyle gündeme gelen, tepkiler üzerine geri adım atan Sedat Peker’e “En Hayırsever İş Adamı” ödülü verildi.


Peker, ödül töreni gecesinde Kansersiz Yaşam Derneği’ne 300 bin TL ile en yüksek bağışı yaptığı için bu ödüle layık görüldü. 

Halka yönelik tehditleriyle gündeme gelen ülkücü çek-senet tahsilatçısı Sedat Peker’e, “En Hayırsever İş Adamı” ödülünü Milliyet gazetesinin vermesi şaşkınlığa yal açtı. Mafya çetesi reisi ve "organize suç örgütü lideri" olmaktan birçok kez tutukmanan sabıkalı Peker, referandumda AKP'yi desteklemiş ve "evet" kampanyası yürütmüştü.
abc
➽ Paylaş: