'Yiyin Efendiler Yiyin...'

Sakarya'daki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından MÜSİAD Genel Başkanı ve Şube Başkanları, Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası sahibi MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun'a "destek" ziyaretinde bulundu...

MÜSİAD'dan 

Sakarya'daki facianın sorumlusuna 'destek' ziyareti
Patlamanın ardından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, Bursa Başkanı Nihat Alpay ile birlikte diğer üyeler Fabrikanın Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı olan Yaşar Coşkun'a destek ziyaretinde bulundu...
İşçileri kurtarma çalışmalarının devam ettiği esnada yapılan ziyarette yemek masasında bir araya gelen patronlar 'Yaşar Coşkun'un yanındayız' mesajı verdiler.

MÜSİAD resmi sosyal medya hesabından, "Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda destek vermek amacıyla Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı, MÜSİAD Sakarya Başkanı e üyelerimizle Yaşar Coşkun'un yanındayız” paylaşımı yaptı.

İSİG MECLİSİ: YİYİN EFENDİLER YİYİN

İSİG Meclisi söz konusu paylaşımı alıntılayarak şunları yazdı:

“7 işçi hayatını kaybetti, 118 işçi yaralandı ama onlar; MÜSİAD Genel Başkanı ve Şube Başkanları, Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası sahibi MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun'a destek vermek üzere Sakarya'ya moral desteğine geldi. Yiyin efendiler yiyin...”


➽ Paylaş: