Akşener, karşısında aday olan isimleri takipten çıkmaya başladı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimde istediği sonucu alamayınca seçimli olağanüstü kongre kararı aldı. Aday olmayacağını ifade eden Akşener, karşısında aday olan isimleri takipten çıkmaya başladı...

Meral Akşener takipten çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olağanüstü kongre kararının ardından kendisi aday olmayacağını açıklamıştı. Öte yandan İYİ Parti'nin yönetimine talip olan isimler de ortaya çıktı. 

Akşener o isimleri sosyal medya hesabından tek tek çıkarmaya başladı.

AKŞENER, ADAYLARI TAKİPTEN ÇIKARDI

Akşener, Koray Aydın, Mehmet Tolga Akalın ve Uğur Poyraz'ın yanı sıra gazeteci İsmail Saymaz'ı takipten çıkardı. Saymaz, "Halbuki aday da değilim" diyerek bu durumu tiye aldı.

İYİ Parti'de 27 Nisan'da toplanacak seçimli olağanüstü kurultayında aday olmayacağını açıklayan Genel Başkan Meral Akşener'den sosyal medya hamlesi geldi. Akşener, sosyal medya hesabı X'te, genel başkanlığa adaylıklarını açıklayan Koray Aydın ve Mehmet Tolga Akalın'ı takipten çıkardı.

Akşener'in ayrıca İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz'ı da takipten çıkardığı görüldü.

1713093774834-ekran-goruntusu-2024-04-14-142255.jpg

Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz, Akşener'in kendisini de takipten çıkardığını belirtti. Saymaz, "Meral Akşener, beni de takipten çıktı. Halbuki aday da değilim" dedi.

➽ Paylaş: