Beyaz Saray, Tayyip'e "I-ıhh" dedi!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında açıklamada bulundu. Ancak ziyaretin iptal edildiğine dair iddialar kulislerde dolaşırken AKP’den resmi bir açıklama yapılmadı...

Beyaz Saray'dan Erdoğan'ın ABD seyahatine dair açıklama geldi: Ziyarete ilişkin program yok 

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta gerçekleşmesi beklenen ABD seyahati için "Ziyaretine ilişkin planlanmış bir şey yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Joe Biden’ın daveti üzerine 9 Mayıs’ta Amerika Birleşik Devletleri’ne ziyaret etme planı gündeme gelmişti. Kulislerde ziyaretin iptal edildiğine dair iddialar yer alırken AKP’den resmi bir açıklama gelmedi.

'ZİYARETİNE İLİŞKİN PROGRAMLANMIŞ BİR ŞEY YOK'

ABD Başkanı Joe Biden ile New York’a giden ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında açıklamada bulundu. 

Ancak ziyaretin iptal edildiğine dair iddialar kulislerde dolaşırken AKP’den resmi bir açıklama yapılmadı. 

ABD Başkanı Joe Biden ile New York’a giden ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında bir soruya, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin planlanmış bir şey yok" şeklinde cevap verdi.

➽ Paylaş: