Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye çağırdı!

Son dakika çağrısıyla dikkat çeken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, atanamayan öğretmenler ve mülakat mağdurlarını 18 Mayıs saat 13.00'de Saraçhane'de bir araya gelmeye çağırdı. Özel'in bu çağrısı, atanamayan öğretmenler arasında büyük yankı uyandırdı...

 Özel'den çağrı: Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, atanamayan öğretmenler ve mülakat mağdurlarını 18 Mayıs saat 13.00'de Saraçhane'de bir araya gelmeye çağırdı. 

Özel'in bu çağrısı, atanamayan öğretmenler arasında büyük yankı uyandırdı ve kısa sürede geniş kitleler tarafından gündem haline geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, atanamamış olan öğretmenler için 18 Mayıs İstanbul Saraçhane'de toplanacaklarını duyurmuş bulundu.

Ankara'da Cumhuriyet gazetesinin 100. yıl kutlamalarına katılmış olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, burada yapmış olduğu konuşmasında atanamayan öğretmenler için harekete geçtiklerini açıklamış bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, mülakat mağdurlarını ve yeni müfredattan endişe duyanları 18 Mayıs saat 13.00'te İstanbul'da Saraçhane'ye çağırdı. "Seslerine ses olacağız ve bir büyük mücadelenin ateşini hep birlikte yakacağız"

➽ Paylaş: