Tetikçiyi kaçıran aracı Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım da kullanmış...

Sinan Ateş'in katil zanlısı Eray Özyağcı'nın, cinayetin ardından kaçırıldığı tespit edilen 06 AT 5021 plakalı aracın daha önce Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından kullanıldığı ortaya çıktı...

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisini kaçıran aracı Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım da kullanmış

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'i öldüren tetikçi Eray Özyağcı'nın kaçırıldığı 06 AT 5021 plakalı Audi marka aracın daha önce Ülkü Ocakları'nın mevcut başkanı Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından kullanıldığına dair görüntüler ortaya çıktı. 

OdaTV'nin yayınladığı götüntülerde Yıldırım'ın araçtan inerek çevresindekilerle selamlaştığı görülüyor.

Görüntülere ilişkin Yıldırım'dan henüz bir açıklama gelmedi.

NE OLMUŞTU?

Sinan Ateş suikastına ilişkin hazırlanan iddianamede bilgilerine yer verilmeyen Audi marka çakarlı aracın, cinayetin ertesi günü PTS’ye takılan görüntüsüne T24'ten Asuman Aranca ulaşmıştı. 

Görüntülerde, Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı'yı kaçıran aracı Ülkü Ocakları'nın eski yöneticilerinden Tolgahan Demirbaş ile Emre Yüksel’in kullandığı tespit edilmişti. 

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, aracın koruma tahsisi bulunduğunu belirterek, “Aracın kim adına kayıtlı olduğu, kimler tarafından kullanıldığı, olay tarihi, öncesi, olay günü ve olay sonrası, gişe geçiş bilgileri, Plaka Tanıma Sistemi’nden (PTS) geçiş güzergâhlarının, o tarihlerdeki kullanıcısının, bu araçta kimlerin yer aldığının tespit edilmesini ve bu şahısların diğer şüpheli şahıslar ile baz istasyonu karşılaştırması yapılmak suretiyle tespit edilmesini talep ediyorum” şeklinde ifade vermiş ancak bu ifade iddianameye girmemişti.

➽ Paylaş: