Çobanı öldüresiye döven kız kardeşler tutuklandı!

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde koyunlarını otalatan engelli çoban iki kız kardeş tarafından dakikalarca işkenceye uğradı. Kızlardan biri kalın bir sopayla çobanı darp ederken diğeri ise o anları kayda alıyordu. İnfiale neden olan görüntü sonrası gözaltına alınan Seçil G. ile kardeşi M.G tutukladı...

Çobanı öldüresiye döven iki kız kardeş tutuklandı


Kahramanmaraş'ın Andıran ilçesinde bu sabah saatlerinde iki kız kardeşin engelli bir çobanı döverek işkence ettiği görüntüler ortaya çıkmıştı...

Yayınlanan görüntüler büyük bir infiale neden olurken, işkenceyi gerçekleştiren iki kız kardeşin gözaltına alınmaları üzerine tutuklandıkları öğrenildi.

kiz-kardesler-kendilerine-icki-almayan-402755-111806-001.webp

Söz konusu görüntülerde kızlardan biri halay çekip şarkı söyleyerek çobanı sopayla döverken, diğer kız tüm bu anları gülerek cep telefonu ile videoya çekti. Sosyal medyada infial olan görüntüler sonrası iki kadının gözaltına alındığı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

kiz-kardesler-kendilerine-icki-almayan-402757-111806.webp

Gözaltına alınmalarının ardından hakkında işlem başlatılan Seçil G. ile kardeşi M.G tutuklandı.

➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..