DEVA Partisi açıklaması: "Birleşelim diye teklif götürdüm"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi ile birleşme görüşmeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Fedakarlığa hazır olduklarını vurgulayan Davutoğlu, DEVA'nın henüz birleşmeye istekli olmadığını dile getirdi...

Ahmet Davutoğlu'ndan DEVA Partisi
açıklaması: "Birleşelim diye teklif götürdüm" 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi ile birleşme görüşmelerinin sonuçsuz kaldığını açıkladı. Birleşme için teklif götürdüklerini ancak DEVA'nın hazır olmadığını belirtti. Saadet Partisi ile mevcut grubun devam ettiğini vurgulayarak, merkez sağın önemine dikkat çekti.

AHMET DAVUTOĞLU'NDAN BİRLEŞME AÇIKLAMALARI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi ile birleşme görüşmeleri hakkında bilgiler verdi.

FEDAKARLIK VE İSİM ÖNERİLERİ

Davutoğlu, partilerinin her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirtirken, DEVA'nın birleşmeye hazır olmadığını ifade etti. Birleşme için önerilerde bulunduklarını ve isim konusundaki esnekliklerini vurguladı.

GRUP KURMA YETKİSİ

Davutoğlu, grup kurma meselesinin kabul edileceğini ancak şu anda Saadet Partisi ile birlikte bir grup oluşturduklarını ifade etti. Bir yıl sonra durumu yeniden değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

MERKEZ SAĞ İHTİYACI VURGUSU

AKP-CHP kutuplaşmasının ortasında merkez sağ ihtiyacının önemine dikkat çeken Davutoğlu, birleşmeye ilişkin tüm seçeneklere açık olduklarını dile getirdi. DEVA'nın birleşmeye henüz hazır olmadığını yineledi.

➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..