İsmailağa müridi Müftünün ‘kaçamağı’ kriz yarattı: Devreye siyasiler girdi!

İsmailağa müridi olduğu belirtilen Müftü G.B.'nin, aracın arka koltuğunda bir kadınla birlikteyken polisler tarafından tutanak tutuldu. Müftü, çarşaflı eşini Konya Müftülüğü’ne getirterek, “O kadın bendim” dedirtti. İsmailağa müritleri ile bazı siyasiler devreye girdi ve polis tutanağı savcılığa gönderilmedi...

İsmailağacı müftünün araçtaki ‘kaçamağı’ kriz yarattı: Devreye siyasiler girdi 

İsmailağa müridi olduğu belirtilen  Müftü G.B.'nin, aracın arka koltuğunda bir kadınla birlikteyken polisler tarafından tutunak tutulduğu öne sürüldü.

halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz'ın haberine göre, İsmailağa müridi olduğu belirtilen G.B., geçen temmuz ayında Konya’nın Beyşehir ilçesine müftü olarak atandı.

İddiaya göre Müftü G.B., iki hafta önce akşam üzeri açık alanda aracın arka koltuğunda bir kadınla birlikteyken polisler tarafından tutanak tutuldu. G.B.’nin belden yukarısı çıplaktı. Müftü kimliğini açıklarken yanındaki kadın kimliğini vermedi.

Kaymakam il müftüsüne, müftü de Konya Valisi'ne haber verdi. G.B., çarşaflı eşini Konya Müftülüğü’ne getirterek, “O kadın bendim” dedirtti.

Konya’daki İsmailağa müritleri ve bazı siyasiler G.B. hakkında işlem yapılmaması için devreye girdi. Polis tutanağı savcılığa gönderilmedi.

➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..