İYİ Parti'den Serpil Akçay CHP'ye Katıldı

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma töreninde Avukat Serpil Akçay, CHP’ye katılmanın mutluluğunu ifade etti. “Baba ocağıma döndüm” diyen Akçay, Cumhuriyet değerlerine bağlı kalmanın önemini vurguladı ve iktidar yürüyüşünde partisine güç katma kararlılığını dile getirdi...

İYİ Parti'den Serpil Akçay CHP'ye
Katıldı: “Baba Ocağıma Döndüm“ 

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma töreni, partinin yeni üyesi Serpil Akçay için anlam dolu bir an oldu. Törende rozetini takan CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, partinin birlik ve beraberlik ruhunun önemine vurgu yaptı.

Avukat Serpil Akçay, konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi CHP’ye katılmanın kendisi için büyük bir mutluluk ve heyecan kaynağı olduğunu dile getirdi. "Baba ocağıma döndüm" ifadesiyle, CHP’nin temel değerlerine olan bağlılığını vurgulayan Akçay, "Cumhuriyetimizin temel değerlerini yaşamının her alanında yaşatmaya çalışan biri olarak, ülkemizin bu zor döneminde halkımızın içinde bulunduğu sıkıntılara kayıtsız kalamazdım. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in çağrısına uyarak, CHP’ye geri döndüm" dedi.

Serpil Akçay, partisine güç katma konusunda kararlı olduğunu belirtirken, iktidar yürüyüşüne katkıda bulunma isteğini de dile getirdi. "Bu süreçte, hem yerel hem de ulusal düzeyde partimizin sesini daha da yükseltmek için elimden geleni yapacağım. Bizim için en önemli olan, halkımızın sesi olmak ve onların sorunlarına çözüm üretmektir" şeklinde konuşarak, CHP’nin toplumsal sorumluluk anlayışını ön plana çıkardı. Tören, katılımcıların Akçay’a olan destekleriyle sona erdi.

 

➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..