"İsrail'in gözü Türkiye topraklarında" diyen Tayyip'e çağrıda bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail’in hedef alacağı yer olarak Türkiye’yi işaret etmesini eleştirerek, “Cumhurbaşkanı bu tehdidi Millet Meclisi'nde somut gerekçelerle açıklamalı” dedi...

"İsrail'in gözü Türkiye topraklarında" diyen Erdoğan'a çağrı! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İsrail yönetiminin hedef alacağı yer olarak Türkiye’yi işaret etmesine tepki gösterdi. Özel, Cumhurbaşkanı’nın bu açık tehdidi somut gerekçelerle Millet Meclisi’nde açıklaması gerektiğini vurgulayarak, toplantının önemine dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İsrail yönetiminin, Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü dikeceği yer bizim vatan topraklarımız olacaktır" sözlerine yanıt verdi. 

Özel, "Eğer Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne böyle açık bir tehditte bulunuyorsa, bunun tüm somut gerekçeleriyle Millet Meclisi'nde açıklanması gerekir" dedi.

Erdoğan, TBMM'nin yeni yasama yılı açılış konuşmasında, İsrail'in Filistin’in ardından Lübnan’a yönelik kara harekâtı düzenlemesini değerlendirerek, "Vadedilmiş topraklar hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin, Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü dikeceği yer bizim vatan topraklarımız olacaktır" demişti. 

Bu durumu eleştiren Özgür Özel, toplantının, Erdoğan'ın da bulunduğu ve bakanların yanıtlayamadığı konulara dair soruların cevaplandırılacağı bir formatta yapılmasının önemine vurgu yaptı.

➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..