Erdoğan'ın ses kayıtları Meclis'te

Erdoğan’ın Mehmet Ali Talat’la yaptığı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı hedef alan ses kayıtları Meclis gündeminde


ERDOĞAN’IN SES KAYDI MECLİS GÜNDEMİNDE



CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Tayyip Erdoğan'ın Ulusal Kanal ve Aydınlık Dergisi’nde yayınlanan ses kayıtlarını Meclis gündemine taşıdı.

Ulusal Kanal ve Aydınlık dergisinin gündeme getirdiği Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Ali Talat’la yaptığı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı hedef alan ses kayıtları Meclis gündeminde. CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Tayyip Erdoğan’a ses kayıtlarındaki politika ile şimdi izlediği politikanın çelişip çelişmediğini sordu.

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Tayyip Erdoğan'ın Ulusal Kanal ve Aydınlık Dergisi’nde yayınlanan ses kayıtlarını Meclis gündemine taşıdı.

CHP milletvekili Hasan Akgöl, Tayyip Erdoğan’ın ses kayıtlarını yalanlamadığını belirtti. Akgöl, Başbakan Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

"KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı ve milli kahramanlarından olan Sayın Rauf DENKTAŞ ile ilgili olarak o tarihte sarf ettiğiniz sözlerin, bu gün geldiğiniz noktada ortaya koyduğunuz dış politika açısından Sayın DENKTAŞ’ın bir ömür mücadelesini verdiği KKTC meselesinde, şimdiki yaklaşımınızla çeliştiğini düşünmüyor musunuz?"

CHP Milletvekili Hasan Akgöl, ayrıca sorunun çözümü noktasındaki anlayış değişikliğine uluslar arası arenadaki hangi gelişmelerin neden olduğunu da sordu?




*
➽ Paylaş: