Naylon basın ve elalemin çişi!


Ülkedeki kaosu görmezden gelen basın(!)
elalemin nesi ile uğraşıyor bakın!



Türk basın(!)ının büyük başarısı:

Hollywood yıldızını altına işettiler



Ünlü aktör Liam Neeson’u alkollü halde bir duvara idrarını yapmak üzereyken fotoğraflamaya çalışan magazin muhabirleri, oyuncunun altına kaçırmasına neden oldu. Ardından da bu eylemlerini büyük bir gazetecilik başarısıymış gibi haberleştirdiler.

Magazin gazetecileri bir film çekimi için İstanbul’da bulunan ünlü oyuncu Liam Neeson’un dün gece geç saatlerde Beyoğlu Asmalımescit’te bir duvara idrarını yaparken fotoğraflarını çekti. Neye uğradığını şaşıran oyuncu, fermuarını indirdiği anda patlayan flaşlar nedeniyle yaşadığı şokla altına kaçırdı.

Bunun pek eğlenceli bir habercilik başarısı olduğunu düşündüğü anlaşılan paparazziler, gazetelerinde “Asmalımescit şırıl şırıl”, “çiş skandalı” gibi ifadelerle süsledikleri haberlerini yayımladılar. Neeson’un altına kaçırmış halde, öfke ve şaşkınlıkla bakan bir fotoğrafını da habere ekleyerek bu müthiş zaferlerini taçlandırdılar.

Neeson’un eğlendiği mekandan çıkarken alkollü olduğunu fark ettiklerinde çok heyecanlanan ve geceyi “alkollü yakalandı” başarısıyla kapatacağını düşünen magazin gazetecilerinin, oyuncuyu bir duvarın önünde fermuarını indirirken gördüklerinde heyecandan kalp krizinin eşiğine geldikleri, hazırladıkları haberde kullanılan dilden anlaşılabiliyor. Bunu örneğin “haberi patlatan” Akşam Magazin Servisi’nden Sayit Durmaz’ın “'Star Wars'ın 'Jedi'si olarak hafızalara kazınan, 'Schindler'in Listesi'ndeki performansıyla Oscar'a layık görülen 59 yaşındaki ünlü aktörün acınası hali objektiflere böyle yansıdı” cümlesinden fışkıran “haz”dan anlamak mümkün.

Patronlarının kendilerine bu nedenle prim verip vermediğini bilemiyoruz. Ancak esas acınası durumun, magazin haberi yapmak uğruna meslek ahlakını ve insanlığı böylesine ayaklar altına almak olduğu açık.




soL - Haber



.
➽ Paylaş: