AKP'li başkandan alkollü savunma!

AKP’li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan: Düşen vatandaş sarhoştu!


AKP'li başkandan çirkin savunma

4 metrelik boşluğa düşüp hayatını kaybeden Levent Öztürk için AKP'li Beyoğlu Belediyesi "Levent bey aşırı alkollüydü" dedi”

Geçtiğimiz gün İstanbul’un Beyoğlu İlçesi’nde korkunç bir olay yaşandı. Aliye Meyhanesi’nin ortaklarından Levent Öztürk, Cihangir Otoparkı’nın karşısında bulunan merdivenlerin etrafındaki 4 metrelik boşluğa düşerek hayatını kaybetti.


AŞIRI ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN…
 

AKP’li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Öztürk’ün ölümüyle ilgili şok bir yoruma imza attı. AKP’li Başkan Demircan, Twitter’daki hesabında Öztürk’ün ölümüyle ilgili: “Allah rahmet eylesin, Levent bey aşırı alkollü olarak Akarsu caddesi merdivenlerinde düşerek vefat etmiştir” yazdı.

Twitter’da büyük tepki toplayan Belediye Başkanı Demircan, yazdıklarıyla ilgili bir de açıklama yaptı.
 

Açıklamasında da alkollü olduğu için Levent Öztürk’ü suçlamaya devam eden Demircan, “Akarsu caddesinin merdivenleri yıllardır var ve mevcut haliyle yıllardır kullanılıyor. Bugüne kadar da, elim bir olay yaşanmamıştır. Merdivenlerin korkulukları vardır. Levent bey sabaha karşı aşırı alkolün etkisiyle merdivenlerin başından boşluğa sarkarak düşmüştür.








‘BELEDİYEMİZİN İHMALİ YOKTUR
 

Elim olay bizi üzdüğü için mekana gidip bizzat soruşturduk. En yakın tanıyanlarla görüştüm. Fakat vatandaşlarımız yine de bazı ek tedbirler talep etmişlerdir.

Bu talepleri de yerine getirilecektir. Hiç kimse buradan, zorlama anlam çıkarmasın. Sonuçta, hayatını kaybetmiş bir insana üzüldük. Ama realite de ortadadır. Belediyemizin bir ihmali yoktur.” dedi.

Demircan her ne kadar Twitter sayfasında ölen kişiyi suçlayarak “belediyemizin ihmali yoktur” dese de Öztürk’ün hayatını kaybetmesine neden olan olayın hemen ardından Akarsu Caddesi’ndeki merdivenlerin korkulukları yükseltildi.

TEPKİ YAĞIYOR
 

Peşpeşe korkunç açıklamalar yapan Demircan, son olarak da “Vefat eden Levent bey, ayağı takıldığından düşmedi. Korkulukların üzerine oturup, arkasının boşluk olduğunu anlayamadığından düştü.” dedi. Bu açıklamaların ardından Demircan’a Twitter’da ‘istifa et’ mesajları yağdı. 

İşte o mesajlardan bazıları:

BerkeHatipoglu
Siz içtiklerinizi alkollü ve alkolsüz olarak seçmekte özgürsünüz, can güvenliğini sağlamakla mesul olduğunuz vatandaşları değil

gunesduru
madem Levent sarhoştu, neden aceleyle korkulukları yenilediniz? Öylece bıraksaydınız

tuyocu
Büyük! Başkan @AhmetMisbah vatandaş alkollü olduğu için düşüp öldü, korkulukların değil düşenin günahı demeye getirmiş.Bu kafa alkolikde yok

enginbas
Turkiye’de Insan hayati neden ucuz? Cunku @AhmetMisbah gibi yoneticiler ihmalleri kokan olumlerde “Asiri alkolluymus” gibi veciz zikrediyor

mfirataydin
Siz AKPliler neden haksız olduğunuz konuları ‘alkollüydü zaten’ gibi hiç de hoş olmayan bi şekilde örtbas etmeye çalışıyorsunuz @ahmetmisbah

AylinAsLIM
Ortada evet, ölenin ardından “aşırı alkollü” lafını araya sıkıştırmanız, bizim realitemiz mesela. “@AhmetMisbah: Ama realite de ortadadır”

musmulafaruk
-Bir vatandaş düşüp öldükten sonra hemen korkuluk yaptırmışsınız Beyoğlu Belediye Başkanım? -Ama düşen kişi alkollüymüş. -Haa tamam o zaman
 
 Habercem


➽ Paylaş: