'Büyük Fenerbahçe yürüyüşü'

Sarı-Lacivertli taraftarlar, bu akşam 19.00'da yapılacak yürüyüş için saatler öncesinden buluştu. Onbinler Suadiye ışıklarda toplandı. Taraftarlar kulüplerine desteklerini sunuyor...

'Büyük Fenerbahçe yürüyüşü' başladı


Sarı-Lacivertli taraftarlar, bu akşam 19.00'da yapılacak yürüyüş için saatler öncesinden buluştu. Onbinler Suadiye ışıklarda toplandı. Taraftarlar kulüplerine desteklerini sunuyor. .
UEFA’nın verdiği kararın ardından Aziz Yıldırım ve yönetime destek vermek isteyen onbinlerce taraftar Suadiye'de buluştu. Yürüyüş 19:07'de başladı.

Coşku ve kitlenin sayısı her geçen dakika arttı. Bağdat Caddesi'nin her tarafından kitle akıyor. UEFA'yı protesto eden Fenerbahçe taraftarı, yönetim ve Başkan Aziz Yıldırım'a desteklerini ifade eden sloganları atıyor. Yürüyüşte en sık atılan sloganlardan biri de "Yaşasın renklerin kardeşliği!

Suadiye Işıklardan başlayacak yürüyüş Bağdat Caddesi üzerinden devam edecek. Kızıltoprak Cami önünden Yoğurtçu Parkına ilerlenecek ve Altıyol üzerinden devam edip iskelede sonlanacak.


Gezi Parkı eylemlerinde atılan dostluk tohumları meyvelerini veriyor. Fenerbahçe yürüyüşünde taraftar Çarşı atkılarıyla.



19:16 Fenerbahçeli taraftarlar Gezi Direnişine destekleğini yürüyüşte bir kez daha gösterdi. Taraftarlar "Her yer Taksim her yer direniş" sloganı atıyor.


Yurt

➽ Paylaş: