Taksim Çapulcu Tv izleyin!

6 Haziran’da Gezi Parkı’nda, çapulcunun harman olduğu yerde canlı yayına başlayan Çapul TV ünlü ünsüz pek çok çapulcuyu ekrana taşıdı...

Taksim Çapulcu Tv 


Taksimde yaşanan olaylardan dolayı medyanın gerçekleri yansıtmadığı gerekçesiyle taksimdeki eylemciler kendi tv kanallarını kurarak ismini Çapulcu Tv olarak belirlediler.

6 Haziran’da Gezi Parkı’nda, çapulcunun harman olduğu yerde canlı yayına başlayan Çapul TV ünlü ünsüz pek çok çapulcuyu ekrana taşıdı.


Çapulcu Tv internet üzerinden yayın yaparak "Çapulcunun harman olduğu yer" sloganıyla yayın hayatına başladı.Çapul Tv izlemek isteyenler Capul.Tv üzerinden izle ye bilirler veya sayfamızda bulunan Çapulcu Tv canlı yayın kısmından izle ye bilirsiniz.

Çapulcu Tv taksim gezi parkı olaylarını internet üzerinden 24 saat yayın yaparak Türkiye'ye Taksimde yaşanan olayları yansıtmak istiyor.


Yandaş medyanın bir kısmının yayınlayamadığı, bir kısmınında görüntüleri değiştirerek yayınladığı Gezi Parkı Direnişi için  İnternet yayını olan yeni TVnin adı Çapul TV.
Çapul Tv’yi www.capul.tv adresinden izleyebilirsiniz. Gezi Parkı Direniş alanlarından canlı yayın yapan Çapul TV bu akşam sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında.
➽ Paylaş: