Melih Gökçek dönemi bitti

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek odasını topladı. Erdoğan ile son kez görüşmek isteyen Gökçek'e red cevabı aldı. Erdoğan kendisini havalimanında karşılamaya gelen Gökçek ile orada da görüşmedi...

Son çırpınışı da fayda etmedi:

 Melih Gökçek dönemi bitti

AKP yönetimi tarafından istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugün İstanbul’dan Ankara’ya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere Esenboğa Havaalanı’na gitti. Gökçek’in ‘son bir kez’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek istediği kulislere yansırken, bu görüşmenin havaalanında gerçekleşebileceği iddia edilmişti...


Ancak bu görüşme gerçekleşmedi. Erdoğan'ın kesinlikle Beştepe'ye gelmesini istemediği Gökçek'i Esenboğa Havalimanı'nda da reddetti.

ODALARINI TOPLADI

Bu arada Gökçek’in hem Dikmen’deki başkanlık konutunda hem de belediyedeki makam odasındaki kişisel eşyalarını topladığı belirtiliyor.

AKP'Lİ MECLİS ÜYELERİ 'GÖKÇEK GİTSİN' DEDİ

AKP'li Belediye Meclis üyelerinin tamamı Melih Gökçek'in başkanlıktan ayrılmasına karşı çıkmayacağını AKP Merkezi'ne ilettiği öğrenildi.

GÖKÇEK'İN YERİNE GELECEK İSİM

Kulislerde Melih Gökçek'in yerine gelebilecek 3 isim üzerinde duruluyor. Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'in isimleri geçiyor.

Yurt
➽ Paylaş: