Tayyip'i Sivas'ta PROTESTO ettiler

AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 31 Mart yerel seçim kampanyası kapsamında düzenlenen ilk mitingde Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda konuştu. Konuşması sırasında KİT'lere kadro isteyen vatandaşlara tepki gösteren Erdoğan, "KİT'lere kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Hepsini verdik. Şu toplantıyı da provoke etmeyin" dedi...

Tayyip Erdoğan'ı Sivas'ta protesto ettiler
Erdoğan'ın konuşmasından bir bölümü şöyle:

"Hiçbir zaman dik durmadığımızı gördünüz mü?

Yola çıkarken biz ne dedik? Uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece. Hiç endişeniz olmasın.

-Biz KİT'lere (Kamu İktisadi Teşebbüsü) falan hepsine kadrolarını verdik. Bizden bir şey beklemeyin. Şu toplantıyı da provoke etmeyin. Alışılmış bir siyasetçi değilim. 

-Ne diyorlar domates, ne diyorlar patlıcan. Ne diyorlar sivri biber. Yahu düşünün be bir merminin fiyatı nedir düşünün. Düşünün benim Mehmedimin giyinip kuşanıp bu teröristlere karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir bir düşünün. Bunları bu iktidar yapıyorsa başarıyorsa. Siz hala domates, patates, sivri biber konuşuyorsunuz.

-Bazı dedikodular oluşturuyorlar. Neymiş AK Parti adaylarını çekecekmiş sakın bu yalanlara aldanmayın.Biz sıradan bir mahalle partisi değiliz yahu.

-İçerden yada dışarıdan operasyon yapmak isteyenlere gereken cevabı veririz. Türkiye'nin beka meselesini kendi akıllarınca dalgaya alanlar inşallah 31 Mart'ta bir tokat yiyecekler.

-Ankara-Yozgat-Sivas yüksek hızlı tren hattı yapımı devam ediyor. Bu hatla Ankara-Sivas- yolculuğu 2 saate düşüyor. Ulaştırma Bakanı da burada. İşi takip etmez, bitirmezse eyvallah, güle güle."
➽ Paylaş: