CEO'suna bak internet ZAMLARINI anlamaya çalış!

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, "Bugün Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin ayda 5-8 damacana su tükettiğini düşünürsek ve bir alegori yaparsak "Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz" demek yanlış olmaz" ifadelerini kullandı...

Türk Telekom CEO'sundan 'damacana' hesabı! Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuzmuş...

Türkiye dünyada internet hızının en düşük ülkelerinden biri olurken, kötü hizmet kalitesi ve fahiş fiyatlar nedeniyle milyonlarca internet kullanıcısını isyan ettiriyor. Hal böyleyken Türk Telekom CEO'sundan ilginç bir hesap geldi.

CEO Önal, yaptığı açıklamada Türkiye’deki internet tarifelerinin piyasa koşullarına göre uygun olduğunu öne sürdü.

20230406135445.jpg

"YÜZDE 200'Ü, 300'Ü BULAN ZAMLAR DOĞRU DEĞİL"

CNBC-e'ye konuşan Önal, zamlar ve yüksek fiyatlardan şikâyet edenlere yanıt verdi. Türkiye’deki internet tarifelerinin "sudan ucuz" olduğunu iddia ederek şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımız markete her gittiğinde küçük küçük zamlarla karşılaştılar. Ancak bizim sektörümüzde yıllık taahhütler var. Sosyal medyaya yansıyan şekliyle yüzde 200'ü, 300'ü bulan zamlar doğru değil. Ancak yıllık taahhütler kapsamında enflasyon hesabı ile elbette yenileme dönemlerinde tüketiciler zamlarla karşılaşıyor.

internet.jpg

"FİYATLAR AVRUPA'NIN ÇOK ALTINDA"

Biz burada da tüketicileri mağdur etmemeye çalışıyoruz. Fiyatlar Avrupa'nın çok altında. Hatta Irak'ta bile çok daha pahalı tarifeler. Bugün Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin ayda 5-8 damacana su tükettiğini düşünürsek ve bir alegori yaparsak "Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz" demek yanlış olmaz.”

➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..