Ortadoğu kaynıyor! İsrail, Lübnan'a karadan saldırmaya başladı

İsrail, Lübnan'a karadan taarruza başladı. ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Lübnan'a yönelik kara harekatının sınırlı olacağını açıkladı...

Ortadoğu kaynıyor! İsrail,
Lübnan'a karadan saldırmaya başladı 

İsrail, Lübnan'a kara harekatı için düğmeye bastı. İsrail ordusu Lübnan'ın güneyinden saldırıya geçerken ABD'den de kritik bir açıklama geldi.

SALDIRI 'HİZBULLAH HEDEFLERİNİ' KAPSAYACAK VE 'SINIRLI OPERASYON' OLACAK

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada operasyonun 'kısıtlı' olacağı belirtilirken, Hizbullah hedeflerini kapsayacağı iddia edildi. Lübnan askerleri ise 5 kilometre içeriye çekildi.

İSRAİL TOPÇU VE TANK BİRLİKLERİ LÜBNAN'IN GÜNEYİNİ VURMAYA BAŞLADI

ABD cephesinden gelen açıklamanın ardından, İsrail medyası, topçu ve tank birliklerinin Lübnan'ın güney kentlerini vurmaya başladığı öne sürüldü.

LÜBNAN ORDUSU 5 KİLOMETRE GERİ ÇEKİLDİ

Lübnan ordusunun İsrail sınırına yakın noktalardaki pozisyonlarını bırakarak sınırdan birkaç kilometre geriye çekildiği bildirildi.

Bölgedeki görgü tanıklarının aktardığına göre, Lübnan ordusuna ait birlikler sınır boylarındaki bazı noktaları boşaltarak geri çekildi.

Konuyla ilgili Lübnanlı makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.

➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..