Tel Aviv'deki silahlı saldırıyı Kassam Tugayları üstlendi

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 7 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyı Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları üstlendi...

7 kişi hayatını kaybetmişti: Tel Aviv'deki
silahlı saldırıyı Kassam Tugayları üstlendi 

İsrail'in başkenti Tel Aviv yakınlarındaki Yafa kentindeki silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetmiş, 17 kişi de yaralanmıştı.

Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları saldırıyı üstlendi.

Kassam Tugayları tarafından yapılan açıkalamada şu ifadeler yer aldı:

"Önümüzdeki günler size Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinden, Allah'ın yardımıyla halkımızı memnun edecek El Aksa Tufanı savaşında kahramanlıklarıyla zafer sayfaları yazmaya hazırladığımız komutanlar İsmail Haniye ve Salih el-Aruri'nin oğullarından güçlü mücahitlerimizin ellerinden ölüm getirecek. İşgal, Gazze'deki halkımızı ve çocuklarımızı yok etmeye devam ettiği sürece, işgal altındaki şehirlerimizin sokaklarında ölülerini görmeye alışacaktır."

2024-10-01-yafa-israil-silahli-saldiri-1-aa.webp

İsrail polisi, saldırıya ilişkin iki saldırgandan birinin silah diğerinin ise bıçak kullandığını belirterek, belediye güvenlik görevlisi ve silahlı sivillerin 2 saldırganı vurarak “etkisiz hale getirdiğini” aktarmıştı.

➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..