Deniz Feneri'den AKP’ye S.O.S sinyali!..

AKP’den yardım istediler



Deniz Feneri AKP’ye S.O.S sinyali yolladı!


Bağış yolsuzluğu ile ilişkisi bulunmadığını ileri süren Türkiye’deki Deniz Feneri Derneği, iktidar partisinin internet sitesinde “Acil çağrı”da bulundu

Türkiye’deki Deniz Feneri, AKP sitesinden, durumlarının bozulduğunu belirterek destek istedi. Gazeteport’ta Yusuf Sahici’nin haberine göre, Almanya’daki dava sonucu yapılan yardımların yüzde 70 oranında azaldığını savunan dernek temsilcileri tanıtım talep etti.

Duyuru yaptılar

“AKP Gençlik Kolları Başkanlığı” adına açılan www.akpartiforum.com adresine “Acil çağrı” başlığı ile bir duyuru gönderen Deniz Feneri Derneği üyeleri, siteye de konan duyularında şöyle dediler: “Cenab-ı Hak Hurucat Suresinin 6. ayet-i kerimesinde ’Ey îmân edenler! Eğer fâsık (yalancı, günahkâr) bir kimse size bir haber getirirse, önce (onun doğruluğunu) iyice araştırın ki bilmeyerek bir topluluğa sataşırsınız da (bu hareketiniz doğru olmadığından) yaptığınıza pişman olan kimseler olursunuz.’ buyurmaktadır... Türkiye’deki Deniz Feneri hakkında elde tutulur bir şey olmadığı halde yalancılığı, ahlaksızlığı, din düşmanlığı tescillenmiş Doğan Grubu medyasın iftiralarına inanmak müslümana yakışır mı? Ama maalesef yardımlar çok ciddi bir şekilde azalmış...Bu gerçekten üzücü bir durum.”

Reklamları var

Aynı sitede, Deniz Feneri’nin reklamları da yer alırken, bu duyurudan AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nın sorumlu tutulamayacağı da belirtildi.


➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..