Antep’te ‘Canlı Bomba’ kendini patlattı!

Gaziantep’te polisin operasyon yaptığı hücre evinde, ‘canlı bomba’ terörist kendini patlattı, olayda 3 polis şehit oldu 8 kişi de yaralandı...

Gaziantep’te patlama!
Olay, saat 12.45 sıralarında 500 Evler Mahallesi’nde meydana geldi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubeleri ekipleri tarafından takip edilen ve hangi terör örgütüne ait olduğu henüz açıklanmayan hücre evine operasyon düzenlendi... 

Evin çevresi kuşatılırken, yakalanacağını anlayan teröristlerden bir ‘canlı bomba’ kendini patlattı.

Patlamayla birlikte ortalık savaş alanına dönerken çok sayıda kişi yaralandı. Aralarında polislerin de bulunduğu yaralılıar bölgeye sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere taşınarak tedaviye alındı.

Polis Özel Harekat timlerinin zırhlı araçlarla önlem aldığı patlamanın meydana geldiği bölgeye kimse yaklaştırılmazken, olayla ilgili 7-8 kişi de gözaltına aldı.

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de bölgeye gelerek yürütülen operasyonla ilgili bilgi aldı.


VALİ’DEN AÇIKLAMA: ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNE SALDIRACAKLARDI
 

Olay yerine gelerek inceleme yapan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya Alevi Kültür Derneğine yönelik “canlı bomba” saldırısı yapılacağı dair ihbar aldıklarını ve bu yönde çalışmalar sonucunda IŞİD’in hücre evine baskın düzenlendiğini söyledi.
➽ Paylaş: