"Yoksuldan alıp zengine veren düzenden hesap sormak için yan yanayız"

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Saraçhane önünde eylem düzenledi. Eylemde konuşan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, "Yoksuldan alıp zengine veren bu düzenden hesap sormak için yan yanayız" dedi.

DİSK'ten Saraçhane önünde eylem

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), "Gelirde, Vergide, Ülkede Adalet İstiyoruz! Artık Yeter! Geçinemiyoruz" kampanyası kapsamında İstanbul'da 'Büyük İşçi Buluşması' için Unkapanı'ndan Saraçhane’ye yürüdü.

Eylemde konuşan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, "Yoksuldan alıp zengine veren bu düzenden hesap sormak için yan yanayız" dedi.

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'dan açıklamalar:

Yoksuldan alıp zengine veren bu düzenden hesap sormak için yan yanayız.

Ocak'ta aldığımız ücreti Eylül'de, Ekim'de, Kasım'da alabilmek için yan yanayız.

Orta Vadeli Programda (OVP) daha yüksek enflasyon, daha düşük büyüme var. Yani çocuklarımızın daha fazla işsiz kalması var.

Vergi adaleti istiyoruz. Az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alınsın istiyoruz. Maliye Bakanı'na sesleniyoruz; vergide adaleti sağlamak istiyorsanız, daha çok vergi sağlamak istiyorsanız etrafınıza bakın.

➽ Paylaş:
“AKP zihniyetinin erişim yasağı ile engellediği SivriSinekCaz'a ücretsiz Opera VPN ile kolay ve sorunsuz erişebileceğinizi biliyormusunuz?..”
Okurlara..